SERVEIS DEL GREMI D'INSTAL.LADORS DE L'ANOIA
Telèfon de contacte: 93 804 56 07

MENÚ:

SERVEIS

SERVEIS DEL GREMI

LA VOCACIÓ DE SERVEI ENS PORTA A OFERIR I AMPLIAR DE MANERA CONSTANT LA CARTERA DE SERVEIS ALS AGREMIATS


OFICINA GREMIAL

On poder fer tots els trámits legals relacionats amb les vostres activitats. Obtenció i renovació de Carnets professionals, de registres industrials i especials. Mediació en conflictes amb clients i altres empreses. Formació i reciclatge tècnic, productiu i directiu. Assessorament en Riscos Laborals, etc.
 
DELEGACIÓ PERMANENT TÜV RHEINLAND. On realitzar el segellat de butlletins i resta de tràmits habituals amb les entitats certificades.
 
DELEGACIÓ PERMANENT ECA. On realitzar el segellat de butlletins i resta de tràmits habituals amb les entitats certificades.
 
DELEGACIÓ PERMANENT QUALICONSULT. On realitzar el segellat de butlletins i resta de tràmits habituals amb les entitats certificades.
 
CONSULTES TÈCNIQUES DIRECTES AMB FECSA-ENDESA Només cal que demaneu hora al Gremi i podreu parlar directament amb un tècnic de la empresa a les nostres oficines.

ASEGURANCES. A través del nostre partner Junyent Prat, podeu contractar amb les millors condicions les assegurances de responsabilitat civil, edificis, particulars, etc.

ASSESORAMENT LEGAL I GESTIÓ DE IMPAGATS. Acords i concerts amb gavinets jurídics gratuïts pels agremiats, demaneu cita al Gremi.

Si teniu cap dubte sobre un servei que necessiteu i que no aparegui aquí, consulteu!    info@gremiefa.com

GREMI D'INSTAL.LADORS DE L'ANOIA
Carrer de Vilafranca del Penedčs, 2. Baixos - 08700 - Igualada - Barcelona
Telèfon: 93 804 56 07 / Fax: 93 804 56 07
Correu-e: info@gremiefa.com
ALERCE Panel de Control